Τέχνες και Γράμματα

 

 

  Τέχνες και Γράμματα στα Βέρβενα * Ποιητικές Συλλογές, Μυθιστορήματα, εικονογραφήματα, ανεκδοτες διηγήσεις, συγγραφικές εργασίες, θεατρικά κ.λ.π από Βερβενιώτες γιά Βερβενιώτες και μη

Στην κατηγορία αυτή θα δημοσιεύεται υλικό που εντάσσεται στην σφαίρα των "Γραμμάτων και Τεχνών" με την πλατιά της έννοια! 

"Τέχνες και Γράμματα" που αναφέρονται στα Βέρβενα και στους Βερβενιώτες ή είναι γραμμένα από Βερβενιώτες!

Το περιεχόμενο είναι χωρίς λογοκρισία και χαίρει "ποιητικής αδείας" *

*( Σημείωση: ποιητική άδεια (poetic license) ως την ελευθερία που παραχωρούν στον εαυτό τους οι ποιητές κάθε εποχής για να λένε σε έμμετρη μορφή πράγματα που ξεπερνούν την αυστηρότητα της πρόζας. Στην πιο κοινή χρήση του ο όρος περιορίζεται στο λεκτικό, προκειμένου να δικαιολογεί την απόκλιση του ποιητή από τους κανόνες του τυποποιημένου προφορικού και γραπτού λόγου, σε θέματα όπως η σύνταξη, η σειρά των λέξεων κλπ. Η γλωσσική ελευθερία του λογοτέχνη θεωρείται δεδομένη και δε χρειάζεται να τη «δικαιολογήσουμε». Αντίθετα, αυτό που ενδιαφέρει τώρα, είναι το γιατί προβαίνει στην εκάστοτε παρέκκλιση ο κάθε δημιουργός.)


Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.