V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 09:59

Συνεδρίαση Αδελφότητας στο Σικάγο - Ορισμός Αντιπροσώπου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λάβαρο Αδελφότητας

Αγαπητοί πατριώτες γεια σας.


Στις 20 του Μάρτη 2011 είχε συνεδρίαση ή Αδελφότης στο Σικάγο.


Παρευρέθησαν: Εμ. Παπαδόπουλος, Ι.Καντζιώρης, Ι. Κοσκινάς, Χ. Τσακίρης, Ν. Μουγκόγιαννης, Δ. Καραμαντζάνης καί Τ.Κρητικός.


Ο πρόεδρος μάς ενημέρωσε για το τί πρόκειται να γίνει με την Παναγία και ειδικότερα για τον τρούλο.

Επίσης είχαμε γράμμα από την τράπεζα όπου μάς ενημέρωσε ότι το ποσό  των χρημάτων τής διαθήκης ανήλθε σε $ 1.214.000,00. Την πληροφορία αυτή μάς την έδωσε ή τράπεζα όχι διότι ανακατευόμαστε χωρίς δικαίωμα, άλλα διότι  ή Αδελφότης  έδειξε συνεχώς ενδιαφέρον ,και βοήθησε επανειλημμένως τόσον την τράπεζα όσο και την δικηγόρο τής τραπέζης.

Ευχόμεθα τα χρήματα να πιάσουν τόπο.

Εζητήθη οπό τον πρόεδρο κ. Καρκούλη να διορίσει ή Αδελφότητα αντιπρόσωπο στο χωριό, ούτως ώστε να υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία. Ό πρόεδρος (της Αδελφότητας) πρότεινε ότι επειδή δεν υπάρχει στην πατρίδα άτομο να αντικαταστήσει τον αείμνηστο Αντώνη, και με την σημερινή τεχνολογία και το Ιντερνέτ μπορούμε να μιλάμε οποτεδήποτε χρειάζεται, εζήτησε από εμένα αν δέχομαι να είμαι ό συνδετικός κρίκος. Έδέχτηκα με μεγάλη χαρά.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές γνώμες για τα διάφορα θέματα άλλα πιστεύω ότι με την βοήθεια τού Θεού και την άγάπη μας για το χωριό πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να συμφωνούμε.

Το email μου είναι  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Έχετε χαιρετισμούς από τούς πατριώτες.

 

Σας χαιρετώ Τάσος Ν. Κρητικός.

Διαβάστηκε 1423 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.