Συνεδρίαση Αδελφότητας στο Σικάγο - Ορισμός Αντιπροσώπου

Εκτύπωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Λάβαρο Αδελφότητας

Αγαπητοί πατριώτες γεια σας.


Στις 20 του Μάρτη 2011 είχε συνεδρίαση ή Αδελφότης στο Σικάγο.


Παρευρέθησαν: Εμ. Παπαδόπουλος, Ι.Καντζιώρης, Ι. Κοσκινάς, Χ. Τσακίρης, Ν. Μουγκόγιαννης, Δ. Καραμαντζάνης καί Τ.Κρητικός.


Ο πρόεδρος μάς ενημέρωσε για το τί πρόκειται να γίνει με την Παναγία και ειδικότερα για τον τρούλο.

Επίσης είχαμε γράμμα από την τράπεζα όπου μάς ενημέρωσε ότι το ποσό  των χρημάτων τής διαθήκης ανήλθε σε $ 1.214.000,00. Την πληροφορία αυτή μάς την έδωσε ή τράπεζα όχι διότι ανακατευόμαστε χωρίς δικαίωμα, άλλα διότι  ή Αδελφότης  έδειξε συνεχώς ενδιαφέρον ,και βοήθησε επανειλημμένως τόσον την τράπεζα όσο και την δικηγόρο τής τραπέζης.

Ευχόμεθα τα χρήματα να πιάσουν τόπο.

Εζητήθη οπό τον πρόεδρο κ. Καρκούλη να διορίσει ή Αδελφότητα αντιπρόσωπο στο χωριό, ούτως ώστε να υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία. Ό πρόεδρος (της Αδελφότητας) πρότεινε ότι επειδή δεν υπάρχει στην πατρίδα άτομο να αντικαταστήσει τον αείμνηστο Αντώνη, και με την σημερινή τεχνολογία και το Ιντερνέτ μπορούμε να μιλάμε οποτεδήποτε χρειάζεται, εζήτησε από εμένα αν δέχομαι να είμαι ό συνδετικός κρίκος. Έδέχτηκα με μεγάλη χαρά.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές γνώμες για τα διάφορα θέματα άλλα πιστεύω ότι με την βοήθεια τού Θεού και την άγάπη μας για το χωριό πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να συμφωνούμε.

Το email μου είναι  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Έχετε χαιρετισμούς από τούς πατριώτες.

 

Σας χαιρετώ Τάσος Ν. Κρητικός.