Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 12:46

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ * Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης * Hacked By Anonymous. 3 Feb 2012

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο βίντεο που έβαλαν οι Anonymous ,στο χακαρισμένο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης , την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 .

Δείτε το Εδω:

 

Τα Βέρβενα.Νετ δημοσιεύουν σε αποκλειστικότητα και είναι η μοναδική ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ από τους Βερβενιώτες , το πώς ήταν η εμφάνιση του site του υπουργείου το πρωί μετά την επίθεση:

Αποκλειστικά η οψη του ιστότοπου του Υπουργείου Διακιοσύνης το Πρωί μετά την επίθεση και πριν το κατεβάσουν κατά τις 8.00 π.μ ,Το πρώτο βίντεο που έβαλαν οι Anonymous ,στο χακαρισμένο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης , την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 .  The video, Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης .Hacked By Anonymous, may have content that is owned or licensed by Willax Televisión

Τα Βέρβενα.Νετ παρότι πιστοί στην Πατρίδα και τα Ιδανικά των αρχαίων ημών προγόνων, λέμε ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά αυτά και στην  ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ και ΓΕΜΑΤΗ ΟΥΣΙΑ Διαμαρτυρία τους.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την ενέργεια τους και την επικροτούμε με όλο μας το είναι. Αφού οι Αρχοντες που έχουν αλλά δεν νοούν τότε δεν μένουν και πολλά περιθώρια αντίστασης.

Οι Βερβενιώτες

Διαβάστηκε 1095 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια