V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 11:55

"Πρόσκληση: Εκδήλωση-Αφιέρωμα για το Έπος του '40" * Ταξχος ε.α. Κούκος Ανδρέας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
γαπητοί μου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,σας προσκαλώ στην Εκδήλωση-Αφιέρωμα για το Έπος του '40.Ταξχος ε.α. Κούκος Ανδρέας                     Πρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια         Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας στη Σχολή Εθνικής Αμύνης και Σχολή Πολέμου ΝαυτικούΑγαπητοί μου,
με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,σας προσκαλώ στην Εκδήλωση-Αφιέρωμα για το Έπος του '40.Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου, Ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00μ.μ. στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος(Deree College), Γραβιάς 6 στην Αγία Παρασκευή (άνετο πάρκινγκ εντός του Κολλεγίου).
Η Εκδήλωση είναι μοναδική στο είδος της και θα έχει χαρακτήρα ΕΠΙΚΟ!
Ομιλητές ο Κος Δεσποτόπουλος-Ακαδημαικός και εγώ, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης.
Στο δεύτερο μέρος το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο Έλενας Καντάρη,μία εφηβική Χορωδία που αποτελείται από 50 παιδιά,ηλικίας 9-16 ετών,θα συνεπάρει τις ψυχές σας,θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να καταλάβετε,ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι μας!
Τιμώμενο Πρόσωπο στην Εκδήλωση ο Κος Γιώργος Κατσαρός,που θα κλείσει την εκδήλωση,παίζοντας στο πιάνο μερικά σπουδαία κομμάτια από το Έπος "Αλβανία".Ένας δίσκος μοναδικός,του 1973,που έχει γράψει τη μουσική,σε στίχους Πυθαγόρα και τραγούδησε μοναδικά η Μαρινέλλα. Τα τραγούδια του δίσκου αυτού είναι η βάση του προγράμματος της Χορωδίας.
Μία εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς,ειδικά τα παιδιά σας! Η αίθουσα είναι τεράστια!
Θα σας περιμένουμε.
 
                                                                Με εκτίμηση
 
                                                          Ταξχος ε.α. Κούκος Ανδρέας
                                        Πρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια
                 Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας στη Σχολή Εθνικής Αμύνης και Σχολή Πολέμου Ναυτικού
Διαβάστηκε 3935 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.