V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 18:26

Άδοξο τέλος γιά τον "Ηρακλή", πάει η "Δόξα"!

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

alt

Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Μελιγούς (Κυριακή, 3 Απρίλιος · 4:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.).

Ηρακλής Βερβένων - Δόξα Μεγαλόπολης: 1-3

Πικρή Ήττα για τον Ηρακλή Βερβένων.  Eνα χρόνο αποκλείστηκε από την έδρα του ο «Ηρακλής» μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Έχασε τελικά και Α-Δοξα την μεγάλη ευκαιρία ο Ηρακλής να πανηγυρίσει την άνοδο στο Α’ τοπικό. Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα η οποία αγωνίστηκε σκληρά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και οι περιπέτειες που είχε ήδη μπεί εξελίχθηκαν με τον πιό απρόσμενο τρόπο την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εληξε ά-ΔΟΞΑ γιά τον Ηρακλή Βερβένων το Α΄Τοπικό γιά το 2011

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ηρακλής ήθελε μόνο νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους για να ανέβει στο Α τοπικό και παράλληλα να πάρει το πρωτάθλημα της κατηγορίας. Με κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τα Βέρβενα έπαιξαν με μόνο στόχο το διπλό ώστε να ανέβουν και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία. 

 Όλη η χρονιά λοιπόν παίχτηκε για τον Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική. Αντιμέτωπος με την Δόξα Μεγαλόπολης ( η οποία μαθηματικά είναι ήδη στο Α τοπικό), σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν μόνο την νίκη. Η Δόξα μόνο αδιάφορη δεν ήταν καθώς με ήττα από τον Ηρακλή έχανε το πρωτάθλημα.

 Ο αγώνας διεξήχθει στο γήπεδο της Μελιγούς (καθώς την ίδια ώρα αγωνίζονται οι Βρασιές στο γήπεδο του Άστρους), την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 16:00. 

Δυστυχώς στο γήπεδο - σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του αντιδημάρχου και αντιπροέδρου της ομάδας κ.Κώστα Σίδερη : "..ήταν και στοιχεία που ουδεμία σχέση είχαν με την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο που την στηρίζει..Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοια επεισόδια την στιγμή που μάλιστα είναι ένα βήμα από την άνοδο! Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες με τον πιό αυστηρό τρόπο".

Τα άτομα αυτά δρώντας γνωρίζοντας πολύ καλά το τί πρόκειται να προκαλέσουν στην φήμη και στην εικόνα του Ηρακλή δημιούργησαν επεισόδια πρωτόγνωρα για το τοπικό πρωτάθλημα αμαυρώνοντας την εικόνα της ομάδας μας, και ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα με την επέμβαση της διοίκησης του Ηρακλή!

Ετσι το αποτέλεσμα προς το παρόν είναι: 

Eνα χρόνο αποκλείσμός από την έδρα του στον «Ηρακλή» μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΑ που έχει ως παρακατω:

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας

Μετά τα διαδραματισμένα γεγονότα, τα εκτεταμένα επεισόδια και τη βιαιοπραγία από φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου  με τη λήξη του αγώνα ΣΦΕΑ. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ στις 3.4.2011 , κατά των:

α) του Διαιτητή του αγώνα κ. ΜΑΝΙΑΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
β) του ποδοσφαιριστή ΚΩΤΣΙΡΑ ΙΩΑΝΝΗ και
γ) του Προπονητή  ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

της ομάδας της ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ που περιγράφονται στο Φύλλο αγώνα και στην έκθεση τού Παρατηρητή αγώνα, σας γνωρίζουμε ότι, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας  βάσει του άρθρου 15 παράγραφος 4 σε συνδυασμό με το άρθρο 15 παράγραφος 7    εδάφια -  α & β-  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. επιβάλλει στην ομάδα σας τα κάτωθι:

α)  Χρηματική ποινή  χιλίων (1.000,00 ) ευρώ   και
β)  Αποκλεισμό του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
                                                                                            Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     
        
  ΝΙΚ. ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ                                                      Γ. ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΣ 

 

Η τιμωρία επιβλήθηκε  και έτσι η ομάδα των Βερβένων, θα είναι αναγκασμένη να διεξάγει αγώνες 70 χλμ, από την φυσική της έδρα.

Ο κ.Κώστας Σίδερης σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε μαζί του μας ανακοίνωσε ότι ο δικηγόρος της ομάδας Παν.Τυροβολάς - αφιλοκερδώς - θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΟ την Δευτέρα 18/4/2011 !  Τα Βέρβενα.Νετ θα επανέλθουν αν υπάρχει νεότερη εξέλιξη στην υππόθεση!

. Βαθμολογία πρωτοπόρων 

1.       Δόξα Μεγ. 51

2.       Ηρακλής Βερβένων 50

3.       Αρης Τρ. 48

 

Διαβάστηκε 1006 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.