Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 01:00

Συνάντηση 8/10 Μ.Σκάντζου με τους Βερβενιώτες γιά επίλυση των προβλημάτων του χωριού!

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» για τη Βόρεια Κυνουρία

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μανώλη Σκαντζού και του συνδυασμού Α.Δ.Κ.Π. με και γιά τους ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΕΣ στην ισόγεια αίθουσα του Σπ. Μπούζιου, απέναντι από  το καφενείου του Θαν.Τυροβολά, και  ώρα 20.00μμ. Μέσα σε μιά κατάμεστη αίθουσα έγινε αναφορά στα γνωστά προβλήματα του τόπου μας, που ακούστηκαν και καταγράφηκαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον από τους υποψήφιους και τον επικεφαλής Μ.Σκαντζό. 

Συνάντηση του Μανώλη Σκαντζού και του συνδυασμού Α.Δ.Κ.  έγινε αναφορά στα γνωστά προβλήματα του τόπου μας, που ακούστηκαν με προσοχή και ενδιαφέρον από τους υποψήφιους και τον επικεφαλής Μ.Σκαντζό.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γκαύρος Δ., Σίδερης Κ., Μ. Σκαντζός, Γαλάνης Γ. Βασ., Μαντάς Π.

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010 καταγράφηκαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τα γνωστά προβλήματα του τόπου μας από τους υποψήφιους και τον επικεφαλής Μ.Σκαντζό.

Μ. Σκαντζός, Γαλάνης Γ. Βασ., Μαντάς Π. - Καταγράφοντας τα προβλήματα

Μέσα σε μιά κατάμεστη αίθουσα την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μανώλη Σκαντζού και του συνδυασμού Α.Δ.Κ.Π. με και γιά τους ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΕΣ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων βάση του προγράμματος (δείτε εδώ) του υποψηφίου στα Βέρβενα, το Καστρί και τον Αγιο Πέτρο.

 

 

Διαβάστηκε 4259 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια