Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 21:59

Ευχαριστήριο του T/Σ Βερβένων μετά την απόφαση για αναστολή της εκτέλεσης των σχολικών περιφερειών

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευχαριστήριο του  T/Σ ΒερβένωνΕυχαριστηριο του Ν.Καρκούλη εκ μέρους του Τ.Σ Βερβένων μετά την απόφαση για αναστολή της εκτέλεσης των σχολικών περιφερειών

Το τοπικό συμβούλιο Βερβένων αφού συνεδρίασε εκτάκτως μετά την απόφαση για αναστολή της εκτέλεσης των σχολικών περιφερειών νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια .

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας  κ. Μανώλη Σκαντζό και το δημοτικό συμβούλιο, όλους τους γονείς και κηδεμόνες καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Άστρους και Βερβένων, τους δικηγόρους Βερβενιώτες Παναγιώτη Γαλάνη, Παναγιώτη  Τυροβολά ,Αντώνη Οικονόμου, την δικηγόρο κ Παναγιώτα Δαμούλαρη, για την αμισθί βοήθεια και προσφορά τους, τα τοπικά συμβούλια Κουτρούφων, Ξηροπηγάδου και Άστρους  και όλους όσους μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ Φώτη Γκέσουρα καθώς και τον αναπληρωτή Διευθυντή της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελ/σου κ Δημήτρη Σίδερη, που με την  καλή διάθεση που έδειξαν  βγήκε ένα θετικό αποτέλεσμα .

Ξεκαθαρίζουμε ότι όλες οι κινητοποιήσεις  έγιναν  με ένα και μοναδικό στόχο, την καλύτερη εκπαίδευση και το καλό των παιδιών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΟΥΛΗΣ

Διαβάστηκε 922 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια