V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 13:38

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΣΤΡΟΥΣ ΒΕΡΒΕΝΩΝ: " κοινο ψηφισμα των συλλογων γονεων και κηδεμονων δημοτικων σχολειων Αστρους και Βερβενων 1ου 2/θέσιου νηπιαγωγειου Aστρους και νηπιαγωγειου Bερβενων"

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΣΤΡΟΥΣ ΒΕΡΒΕΝΩΝ:

ΠΡΟΣ

1.       Υπουργό ΠΔΒΜΘ κ. Κιάου

2.       Περιφερειάρχη Περιφέρειας Πελ/νήσου κ. Τατούλη

3.       Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης    κ. Μισθό

4.       Διευθυντή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Γκέσουρα

5.       Βουλευτές του νομού Αρκαδίας  κ. Λυκουρέντζο, κ. Ζαχαριά και κ. Κωνσταντινόπουλο

6.       Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο  και Δημ.  Επ. Παιδείας  Δ. Β. Κυνουρίας

7.       Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Άστρους

8.       Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Βερβένων

9.       Διευθύντρια 1ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Άστρους

10.   Διευθύντρια Νηπιαγωγείου Βερβένων

11.   ΜΜΕνημέρωσης

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΡΒΕΝΩΝ

1ου 2/θέσιου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΕΡΒΕΝΩΝ

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άστρους και Βερβένων και των 1ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Άστρους και Νηπιαγωγείου Βερβένων, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των προέδρων Τ.Σ. Βερβένων, Ξηροπηγάδου, Κουτρούφων, σε συνελεύσεις που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 4-6-2012, λαμβάνοντας υπόψη την απόλυτη αδιαφορία και την εμμονή της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αρκαδίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Πελοποννήσου σχετικά με την υπ’ αρ’ Φ. 2.1/1939/24-5-2012 απόφαση του κ. Γκέσουρα «περί επαναπροσδιορισμού των σχολικών περιφερειών Σχολικών Μονάδων Δήμου Β. Κυνουρίας», παρά την εκφρασμένη αντίθετη άποψη του Δήμου και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Β. Κυνουρίας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Άστρους και Βερβένων και τη γενικευμένη αντίδραση και αναταραχή των τοπικών κοινωνιών Άστρους, Βερβένων, Ξηροπηγάδου, Κουτρούφων

αποφασίζουν από κοινού:

1)Τη συνέχιση της επ’ αόριστον αποχής των μαθητών-παιδιών μας από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία.

2)Την επίσπευση των διαδικασιών δικαστικής διεκδίκησης ακύρωσης της απόφασης του κ. Γκέσουρα και αναστολής εκτέλεσης αυτής.

3)Την πρόσκληση και απαίτηση προς τους βουλευτές του νομού Αρκαδίας, κ. Λυκουρέντζο, κ. Ζαχαριά και κ. Κωνσταντινόπουλο, να τοποθετηθούν άμεσα και εγγράφως ως προς το δίκαιο ή μη των αιτημάτων μας με βάση και τα προηγούμενα ψηφίσματά μας, όπου εμπεριστατωμένα αναπτύσσεται η θέση και η επιχειρηματολογία μας.

4)Τη μετάβαση όλων των γονέων σε μαζική κινητοποίηση στην Τρίπολη, την Τετάρτη 6-6-2012, έξω από τα γραφεία του κ. Γκέσουρα και του κ. Μισθού.

5) Την κλιμάκωση περαιτέρω των κινητοποιήσεών μας έως ότου δικαιωθεί ο αγώνας μας.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους υπεύθυνους του προβλήματος, κ. Γκέσουρα και κ. Μισθό,   έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και με μια δίκαιη και γενναία απόφαση, να λύσουν το πρόβλημα και να εκτονώσουν την αναστάτωση, που έχουν προκαλέσει σε γονείς και μαθητές και στο σύνολο των τοπικών κοινωνιών του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολ. Άστρους

Ο πρόεδρος Τζιβελόπουλος Φώτης

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολ.Βερβένων

Ο πρόεδρος Κόσσυβας Ηλίας

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου  2/θέσιου  Νηπιαγωγείου Άστρους

Ο  πρόεδρος

Για το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Βερβένων

Ο πρόεδρος Γκαύρος Στέλιος

Διαβάστηκε 497 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.