Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 17:02

Προπονητής ο Δημάκης - Κληρωση κυπέλλου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΚΗΣ

Νέο προπονητή θα έχει ο Ηρακλής Βερβένων από τον Σεπτέμβρη. Ο Αλέξης Δημάκης συμφώνησε με τον Ηρακλη και τον επόμενο χρόνο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και όχι μόνο. Αποχώρησε από τις Βρασιές έχοντας μία ικανοποιητική χρονιά και αναλαμβάνει πόστο προπονητή στον Ηρακλή Βερβένων έχοντας καλές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και γνωρίζοντας αρκετά το ποδόσφαιρο  στην Αρκαδία.

Μετά τον προπονητή η διοίκηση κάνει κάποιες κινήσεις για συγκέντρωση έμψυχου δυναμικού ώστε να διατηρηθεί η ομάδα δυνατή και να διεκδικήσει και πάλι την άνοδο στο  Ά τοπικό Αρκαδίας. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Γιώργος Δήμας και Δημήτρης Θερμογιάννης θέλοντας να στηρίξουν τις ομάδες των χωριών τους. Η ομάδα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στα Βέρβενα και τους εύχεται καλή συνέχεια.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η κληρωτίδα έδειξε Δολιανά και ο Ηρακλής θα πρέπει στις 4 Σεπτεμβρίου να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νικηταρά Δολιανών στα Άνω Δολιανά. Σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας το επόμενο παιχνίδι θα είναι μετά απο μία εβδομάδα στην έδρα του Ηρακλή ( η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμα λόγω της τιμωρίας).

Διαβάστηκε 655 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Δημήτρης Διαμαντόγιαννης

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Διαμαντόγιαννης