V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 20:59

"Η γελοιότητα στο αποκορύφωμά της * Η Χρεοκοπία του Καραγκιόζη"

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Αναδημοσιεύουμε από επιστολή αναγνώστη:

Η γελοιότητα στο αποκορύφωμά της. Και μόνο ότι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους καραγκιοζίστικες μεθόδους προπαγάνδας, όπως το αξιοθρήνητο "κείμενο του πρωθυπουργικού γραφείου για τις συνέπειες της πτώχευσης", δείχνει την αγωνία τους για να γλιτώσουν οι ίδιοι τις καρέκλες τους, αφού αν δεν τα καταφέρουν οι ξένοι πάτρωνες θα τους αποδομήσουν άμεσα.

Ας δούμε λοιπόν τι λέει, αλλά και γιατί δεν στέκεται πουθενά η η τρομοκρατική εκτίμηση: 

-"Πρώτες 72 ώρες: Οι πολίτες πολιορκούν τις τράπεζες. Η Ε.Ε. στέλνει το χρονοδιάγραμμα για έξοδο από το ευρώ".

Για ποιο λόγο να πολιορκηθούν οι τράπεζες; Τα λεφτά είναι δικά μας και δεν μπορεί κανένας να μας τα πάρει. Όποια τράπεζα επιχειρήσει να μπλοκάρει τα χρήματα αμέσως το ΔΣ καθίζεται στο εδώλιο για υπαιξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Η ΕΕ δεν μπορεί να στείλει κανένα "χρονοδιάγραμμα εξόδου από το ευρώ" γιατί απλούστατα το ευρώ δεν είναι το νόμισμα της ΕΕ, αλλά της ευρωζώνης. Πολλές χώρες (Βρετανία, Σουηδία κλπ) είναι εκτός ευρώ και εκεί σκοπεύουν να παραμείνουν.

-"Δύο εβδομάδες μετά: ελλείψεις σε πετρέλαιο".

Ελλείψεις σε πετρέλαιο θα έχουμε αν το Ιράν σταματήσει να μας δίνει με ανοικτή πίστωση, είτε είμαστε στο ευρώ, είτε όχι. Ήδη για τις διεθενίς αγορές είμαστε χρεοκοπημένοι και κανένας δεν μας δίνει με ανοικτή ίστωση εκτός Ιράν. Τώρα που το Ιράν έχει καταργήσει τις συναλλαγές του με δολάρια, δέχεται και ανταλλαγές προϊόντων. εκτός αυτού υπάρχει και η Ρωσία και άλλες χώρες.

-"1 μήνας μετά: αναστολή πληρωμών σε δημοσίους υπαλλήλους. Κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία".

Για ποιο λόγο θα γίνει αυτό; Αν εξαιρεθούν οι τόκοι και οι δόσεις των δανείων ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝ χρήματα για την εσωτερική αγορά

-"3 μήνες μετά: συνεχή μπλακ άουτ της ΔΕΗ"

Για ποιο λόγο; Δεν θα έχουμε καύσιμα ή θα πάψουν τα παράγουν λιγνίτη τα λιγνιτορυχεία της χώρας; Ή θα σταματήσει η Ρωσία να μας εφοδιάζει με φυσικό αέριο;

-"6 μήνες μετά: εκτοξεύεται η εγκληματικότητα, έρχεται ανθρωπιστική βοήθεια από το εξωτερικό".

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα τώρα λόγω των ξένων. Μία συνεπής πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης σε έξι μήνες έχει "καθαρίσει" την χώρα. Ανθρωπιστική βοήθεια, γιατί; Πόροι, υπάρχουν και σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχουν πολλά κράτη έτοιμα να βοηθήσουν, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα κλπ

-"1 χρόνος μετά: η ανεργία στο 35%, καταρρέει η άμυνα της χώρας".

Μα, η ανεργία θα πάει στο 35% είτε χρεοκοπήσουμε είτε μείνουμε στο Μνημόνιο. Τώρα υπάρχει η περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη και να εμιωθεί η ανεργία από την στιγμή που θα κηρυχθεί χρεοστάσιο. Η άμυνα της χώρας θα καταρρεύσει αν οι ΗΠΑ, κυρίως και κατά δεύτερον η Ρωσία, σταματήσουν να εφοδιάζουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με υλικό, έστω δωρεάν. Πως και πως περιμένουν να απεξαρτηθούμε από την ευρωζ΄΄ωνη. Το ελληνικό οικόπεδο είναι "γωνιακό" και το πετρέλαιο, αλλά το φυσικό αέριο που κρύβει, το κάνουν "χρυσό". Ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει η άμυνα της χώρας. Αντίθετα, τώρα κινδυνεύει να καταρρεύσει η άμυνα της χώρας με τις συνεχείς περικοπές.


- "5 χρόνια μετά: κατασχέσεις κατοικιών δανειοληπτών, επιστροφή του πληθυσμού στην επαρχία, κίνδυνος για τη Δημοκρατία".

Εδώ πλέον αρχίζουν τα ανέκδοτα: Τον πρώτο χρόνο θα έχουμε τις πληγές του Φαραώ και θα περάσουν τέσσερα χρόνια για τις κατασχέσεις σπιτιών; Και όσο για τον "κίνδυνο για την Δημοκρατία" δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν οι συντάκτες του κειμένου. Μήπως μπορούν νας μας εξηγήσουν;

 

Πρωθυπουργός μας ένα τραπεζίτης σε χρεωκοπημένη χώρα, σαν να βάζεις ένα διακινητή ναρκωτικών διευθυντή σε κέντρο απεξάρτησης. (@KostasVaxevanis)

Διαβάστηκε 470 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.