V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 00:35

"Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010"

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 η εκστρατεία "Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010" στο Παράλιο Άστρος

(Ανακοίνωση Δήμου)

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥsmall.jpg

Στα πλαίσια της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010» - Δράσεις εθελοντικών καθαρισμών των ακτών - που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», ο Δήμος μας προγραμματίζει, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, καθαρισμό της Ακτής ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο Παράλιο Άστρος.
Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρωνα – Υγροτόπου Μουστού, ο Λιμενικός Σταθμός Παρ. Άστρους και εθελοντές κάτοικοι του Δήμου μας.
Επισημάνεται ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό της ακτής (γάντια, σακούλες σκουπιδιών, κλπ).
 

Μεσσόγειος SOS.jpg

Το Πρόγραμμα εκτός από περιβαλλοντικό θα έχει και εκπαιδευτικό/δημιουργικό χαρακτήρα καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής διοργανώνεται, ομιλία στους συμμετέχοντες μαθητές για το πώς σβήνεται μια φωτιά παρουσία προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας, οδηγίες για την παροχή πρώτων βοηθειών (τσιμπήματα, πνιγμός κλπ.) από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού και ζωγραφική από τους μαθητές με θέμα τη φύση στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Παρ. Άστρους.
Παραλία ΚΑΛΛΙΣΤΩ – Παράλιο Άστρος – 28.5.2010
Σημείο συνάντησης: Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους
Ώρα συνάντησης : 10:00 π.μ.
Σας περιμένουμε όλους εκεί !
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Δήμου  2755360102  2755360102 .

 
Διαβάστηκε 586 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.