V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 20:09

"Υπουργείο Παιδείας και διά βίου "Αμάθειας" * Κων/νος Καραματζιάνης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κων/νος Καραματζιάνης * Συν/χος Εκπαιδευτικός - Πρώην ΑιρετόςΠΡΟΣΟΧΗ
 
Υπουργείο Παιδείας και διά βίου "Αμάθειας",
ουχί θρησκευμάτων γιά να μην προκαλούμε τους λαθρομετανάστες,
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !

  Αναλαμβάνοντας προ 2ετίας την διακυβέρνηση της χώρας η Σωτήρια (νυν ) τώρα Κυβέρνηση ενθυμούμαι υπεσχέθη 5% του ΑΕΠ γιά την παιδεία, παντοτινό όνειρο της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και επί πλέον 1δις ευρώ ενίσχυση, από τον κρατικό προϋπολογισμό.

  Νά'ναι καλά οι άνθρωποι, όλα βαδίζουν με ρυθμό όχι λαγού, αλλά...χελώνας!
  Τα πανεπιστήμια, όσα διατηρούνται ακόμη, γέμισαν από άριστους μαθητές του τρία (3) και πέντε (5). Η ελεύθερη διακίνηση σπουδών και ιδεών, δεν έχει προηγούμενο...(με τις καταλήψεις).
  Η Α/θμια και Β/θμια Εκπ/ση βρίσκεται στο "φόρτε" της.
Οι γονείς του δημοτικού, που τα λεφτά τρέχουν από τα πατζάκια τους, αφού σχεδόν καταργήθηκαν τα βιβλία, θέτουν στη δημοπρασία γουρουνάκια, γιά να αγοράσουν σημειώσεις και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά τους.
Οι μαθητές της Β/θμιας εκπ/σης  αρχίζουν τον "χορό" των καταλήψεων.
  Ο Καλλικράτης δυστυχώς είναι πτώμα, δεν κρατεί καλά και τα πάντα καταρρέουν.
  Οι συγχωνεύσεις και οι τρομερές ελλείψεις προσωπικού θα σβήσουν τελείως την ελπίδα του Έλληνα γιά πραγματική μόρφωση.
  Δεν υπάρχει σήμερα ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ  ν'ανοίγει τα σχολεία. Σήμερα μετά λύπης μας, κλείνουν σχολεία και ανοίγουν φυλακές. 
  Ως συν/χος εκπ/κος προτείνω στην κα υπουργό: "Να καταργήσει τα πάντα και να'ρθει στην εποχή του εμφυλίου".
  Τότε οι δάσκαλοι μας λόγω φόβου κάθε δύο μήνες (πάταγαν) στο σχολείο. Βιβλία δεν είχαμε, ούτε τετράδια και μολύβια. Η μόρφωσή μας ήταν ό,τι συγκρατούσαμε από αυτά που έλεγαν οι δάσκαλοί μας! Η πλάκα και το κοντήλι ήταν το κύριο τετράδιό μας και ένα χάρτινο εκατοντάφυλλο (100) όλων των μαθημάτων που γράφαμε  σ' αυτό με τον κοντυλοφόρο ( πένα Χ) και μελάνι φτιαγμένο από εμάς βάζοντας πέταλα παπαρούνας ή άνθη βολβών ( βρουβιά). 
 
Μήπως, λέω μήπως, θα ήταν καλύτερα να το σκεφθούν στην Κυβέ(-α)ρνηση και ιδίως οι του Υπουργείου "Αμάθειας" Αρμόδιοι να'ρθουν σ'εκείνες τις εποχές;
  Εμείς πώς μάθαμε αυτά που μάθαμε; Ετσι και τα παιδιά θα μάθουν γράμματα και την οικονομική κρίση θ'αποφύγουμε !
 
Σκεφθείτε το Παρακαλώ...
 
Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία 
Κων/νος Καραματζιάνης
Συν/χος Εκπ/κος ( Πρώην Αιρετός )
Διαβάστηκε 2639 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.