V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 00:17

'Εκκληση και Παράκληση από Vervena.Net

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βέρβενα.Νετ * Ενας τόπς μια Ιστορία  ** Η δική σου!

Εμείς στα Vervena.Net, επιθυμούμε - όπως το έχουμε ήδη δηλώσει - μέσα από αυτό το βήμα να  συμβάλλουμε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του χωριού μας.

Σ' αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβάλλει και η δυνατότητα που δίνουμε στον κάθε Βερβενιώτη και μη να διατυπώσει ελεύθερα τις σκέψεις του και δημόσια μέσα από αυτό το βήμα.

Δεν λογοκρίνουμε κανένα άρθρο και δεν επιθυμούμε να κάνουμε κριτική σε κανένα άρθρο, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με το περιεχόμενο του.

Τα Vervena.Net όμως δεν απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένη γενιά Βερβενιωτών, αλλά θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλες τις γενιές των Βερβενιωτών.

Γι αυτό καλούμε δημόσια και παρακαλούμε θερμά όλους τους αρθρογράφους μας γιά τα παρακάτω:

ι) Να αποφεύγουμε να διατυπώνουμε γενικόλογους σχολιασμούς ειδικά αν αυτοί θίγουν έμεσα ή άμεσα συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις.

ιι) Να επιδιώκουμε τον ευρύτερο διάλογο μεταξύ μας και να αποφεύγουμε προσωπικές δημόσιες αντιπαραθέσεις,

ιιι) Να προσκομίζουμε προς δημόσια ενημέρωση τυχόν άρθρα ή κείμενα που αφορούν γεγονότα του παρελθόντος, ώστε οι νεότεροι να μπορούν να συμμετέχουν και να μπορούν να σχηματίσουν ιδία άποψη επί των γραφομένων.  

ΟΛΟΙ μας συμμετέχουμε οικειοθελώς σ'αυτή την προσπάθεια με γνώμονα και με κοινό παρονομαστή το καλό του χωριού μας, των Βερβένων.

ΟΛΟΙ μας λοιπόν ας διαφυλάξουμε ότι με κόπο δημιουργούμε!

ΕΜΕΙΣ στα Vervena.Net είμαστε ανοιχτοί στον καθένα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο και διάλογο.

Επιθυμούμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας  να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στα μέγιστα γιά την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας.

Οφείλουμε  να κληροδοτήσουμε ένα μέλλον στις νέες γενιές  που να είναι περήφανοι γιά το μακρινό αλλά το πρόσφατο παρελθόν τους!

Μ' Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Οι Βερβενιώτες 

Διαβάστηκε 1108 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.