Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 00:17

'Εκκληση και Παράκληση από Vervena.Net

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βέρβενα.Νετ * Ενας τόπς μια Ιστορία  ** Η δική σου!

Εμείς στα Vervena.Net, επιθυμούμε - όπως το έχουμε ήδη δηλώσει - μέσα από αυτό το βήμα να  συμβάλλουμε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του χωριού μας.

Σ' αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβάλλει και η δυνατότητα που δίνουμε στον κάθε Βερβενιώτη και μη να διατυπώσει ελεύθερα τις σκέψεις του και δημόσια μέσα από αυτό το βήμα.

Δεν λογοκρίνουμε κανένα άρθρο και δεν επιθυμούμε να κάνουμε κριτική σε κανένα άρθρο, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με το περιεχόμενο του.

Τα Vervena.Net όμως δεν απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένη γενιά Βερβενιωτών, αλλά θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλες τις γενιές των Βερβενιωτών.

Γι αυτό καλούμε δημόσια και παρακαλούμε θερμά όλους τους αρθρογράφους μας γιά τα παρακάτω:

ι) Να αποφεύγουμε να διατυπώνουμε γενικόλογους σχολιασμούς ειδικά αν αυτοί θίγουν έμεσα ή άμεσα συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις.

ιι) Να επιδιώκουμε τον ευρύτερο διάλογο μεταξύ μας και να αποφεύγουμε προσωπικές δημόσιες αντιπαραθέσεις,

ιιι) Να προσκομίζουμε προς δημόσια ενημέρωση τυχόν άρθρα ή κείμενα που αφορούν γεγονότα του παρελθόντος, ώστε οι νεότεροι να μπορούν να συμμετέχουν και να μπορούν να σχηματίσουν ιδία άποψη επί των γραφομένων.  

ΟΛΟΙ μας συμμετέχουμε οικειοθελώς σ'αυτή την προσπάθεια με γνώμονα και με κοινό παρονομαστή το καλό του χωριού μας, των Βερβένων.

ΟΛΟΙ μας λοιπόν ας διαφυλάξουμε ότι με κόπο δημιουργούμε!

ΕΜΕΙΣ στα Vervena.Net είμαστε ανοιχτοί στον καθένα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο και διάλογο.

Επιθυμούμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας  να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στα μέγιστα γιά την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας.

Οφείλουμε  να κληροδοτήσουμε ένα μέλλον στις νέες γενιές  που να είναι περήφανοι γιά το μακρινό αλλά το πρόσφατο παρελθόν τους!

Μ' Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Οι Βερβενιώτες 

Διαβάστηκε 1400 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια