Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 14:01

"1η Δημόσια Λαική Συγκέντρωση των Βερβενιωτών" * 28 Ιανουαρίου 2011

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε την 28 Ιανουαρίου 2011 η "πρώτη Λαική Συνέλευση των Βερβενιωτών".

Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία του νέου προεδρείου των Βερβενων και με προσωπικό κάλεσμα του νέου Προέδρου του Νικ.Καρκούλη.

Συνεπής στο ραντεβού του - την  8:30 μμ - το προεδρείο σύσσωμο κύρηξε την έναρξη της συνεδρίασης!

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και υποδεικνύει ότι οι μελλοντικές τέτοιες πρωτοβουλίες απαιτούν μεγαλύτερους χώρους υποδοχής!

Οι Βερβενιώτες - ανω τους 120 - όσοι μπόρεσαν να στριμωχτούν μέσα στην μικρή αιθουσα του σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού σχολείου Βερβένων ( Δωρεά της Ομογένειας ), εδειξαν εντονο ενδιαφέρον γιά τα τεκτενόμενα στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησής τους !

Οι προτάσεις πύρινη λάβα  - που υπερνικά κάθε εμπόδιο επιφυλακτικού πατριώτη - ακούστηκαν από πολλούς και όλες ήταν αξιόλογες και αρκετές άμεσα υλοποιήσιμες μέσω εθελοντικής προσπάθειας!

Προτάσεις γιά ζητήματα μείζωνος σημασίας -οδοποιεία, αποχετευτικά , όμβρια, βιολογικός, υδρευση κ,.λ.π καταγράφηκαν από το προεδρείο με την δέουσα προσοχή και επιμέλεια! 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό "παρατράγουδο" , όμως και το προεδρείο δεν άφησε με την στάση του περιθώρια να εκδηλωθεί!

Ο Πρόεδρος με πράο ύφος και αποφασιστική στάση, επανάφερε στην τάξη καθένα πού άθελα του διατάρασε τη ενδιαφέρουσα διεξαγωγή της συζήτησης!

Παραβρέθηκαν επίσης και μέλη των τοπικών συλλόγων και αντιπροσωπεία του Vervena.Net , όπου αναφέρθηκαν οι στόχοι και οι σκοποί της παρούσας προσπάθειας αφού έγινε ειδική μνεία από τον Πρόεδρο.

Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το προεδρείο γιά αυτήν την πρωτοβουλία και μέσα από την καρδιά μας,

Ευχόμαστε οι προτάσεις να γίνουν έργα γιά την πρόοδο και ευημερία ΟΛΩΝ μας!

Αποσπάσματα από την συγκέντρωση με την κατάθεση των προτάσεων είναι αναρτημένα στο YouTube στο κανάλι του Vervena.Net  ( http://www.youtube.com/user/TheVerveniotesκαι μπορείτε να παρακολουθήσετε και να εκφέρετε ιδία αποψη! 

 

( Τμήμα από το πρώτο μέρος των βίντεο στο κανάλι των Βερβενιωτών )

Το Πρώτο Μέρος από τα αποσπάσματα από την 1η Λαική Συνέλευση των Βερβενιωτών 28 Ιανουαρίου 2011

Διαβάστηκε 1287 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια