V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011 15:11

"Ελβετικού θαύματος συνέχεια" * Γ.Αν.Τακλής

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προς. Tα vervena.net

Ελβετικού θαύματος συνέχεια .


Αγαπητοί Βερβενιώτες .

Έπειτα από την επιστολή μου που δημοσιεύσατε για το ελβετικό χωριό και το δικό σας δημοσίευμα, για το ελληνικό θαύμα που έγινε στην Ανάβρα της Μαγνησίας, φάνηκε καθαρά, ο ενθουσιασμός που υπήρξε για τη δυνατότητα πραγματοποίησης του δικού μας θαύματος, στα Βέρβενα.

Επειδή κάποιοι ίσως μας κατηγορήσουν ότι <<αεροβατούμε>>, (υπάρχουν και αυτοί) έρχομαι με το παρόν σημείωμά μου να προσθέσω τα ακόλουθα.

Ασφαλώς, τίποτε δε γίνεται μόνο με λόγια και οράματα, χωρίς σκέψη, θέληση, έρευνα, μελέτη και σκληρή δουλειά, φωτισμένων ανθρώπων, που αγαπούν το χωριό τους και πιστεύουν στις δυνατότητές του. Αν επιπροσθέτως σκεφθούμε πως εμείς αγαπούμε το χωριό μας, αλλά δύσκολα συνεργαζόμαστε για τους γνωστούς λόγους, προτείνω τα ακόλουθα. για να πεισθούμε και αλλάξουμε νοοτροπία.

Αν το εγκρίνει το νέο κι ελπιδοφόρο τοπικό μας συμβούλιο (δείγμα συνεργασίας), εξασφαλίσει μια μεγάλη αίθουσα με τη δυνατότητα προβολής DVD σε μεγάλη οθόνη ή τουλάχιστο τηλεόραση και συνεννοηθούμε, μπορώ να κατεβώ στο Άστρος για να προβάλουμε την εκπομπή της ΕΤ3, που εξασφάλισα από τον εξαίρετο δημιουργό της των <<αληθινών σεναρίων>> κ. Ασλανίδη, ενώπιον μεγάλης συγκέντρωσης των συμπατριωτών μας.

Μετά την προβολή, προβληματισμένοι, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε πάνω στο θέμα της εκπομπής και στο τέλος ν 'αποφασίσουμε για να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου, δηλαδή μια εκδρομή αναψυχής στην Ανάβρα, για να δούμε από κοντά το θαύμα, βάζοντας δηλαδή το δάκτυλο στον τύπο των ήλων, σαν τον << άπιστο Θωμά.>>.


Η ανάπτυξη και πρόοδος των Βερβένων, τότε θα έχει αρχίσει.

Με εκτίμηση

Γ.Αν.Τακλής. 

Διαβάστηκε 851 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.