V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 12:40

Με αφορμή γεγονότα λόγω του κληροδοτήματος Ι.Γκαύρου * Δήλωση από τα Βέρβενα.Νετ Κύριο

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιστότοπος Βέρβενα.Νετ 3/12/2010

Τα Vervena.Net προβαίνουν στην παρακάτω ανακοίνωση - δήλωση :

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να Συλλέξουμε, να Οργανώσουμε και να Παρουσιάσουμε ότι έχει σχέση με το χωριό μας - ΤΑ ΒΕΡΒΕΝΑ – ώστε να αφήσουμε μια παρακαταθήκη στην νέα γενιά για να μάθει τις ρίζες της και στην παλιά γενιά να αναπολεί με νοσταλγία.

Με αφορμή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα λόγω της αναμόχλευσης του θέματος του κληροδοτήματος Ι.Γκαύρου, δηλώνουμε τα εξής

1)       Τα Vervena.Net δεν χρηματοδοτούνται και δεν υπόκεινται σε καμία αρχή, φορέα ή ιδιώτη. 

2)       Κατά συνέπεια δεν καθοδηγούνται, ούτε δέχονται καθοδήγηση για τον τρόπο χειρισμού θεμάτων που απασχολούν τους Βερβενιώτες και τα Βέρβενα!
Ειδικά αν τα θέματα αυτά είναι η «αχίλλειος φτέρνα» του χωριού μας!
 

3)       Όλοι οι πατριώτες Βερβενιώτες έχουν βήμα στον ιστότοπο και μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει με όποιο τρόπο επιθυμεί, προκειμένου να αναδειχθεί το πολύπαθο και γεμάτο Ιστορία Χωρίο μας (επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα εδώ) 

4)       Παρακαλούμε και Προσκαλούμε λοιπόν όποιον έχει στοιχεία, που θα φωτίσουν την ιστορία του κληροδοτήματος να τα παρουσιάσει τώρα, χωρίς ενδοιασμούς, με γνώμονα το καλό του τόπου μας!

 Εμείς στα Βέρβενα.Νετ  θα προβούμε εν ευθέτω χρόνο σε ανάρτηση όλου του ιστορικού της εξέλιξης της υπόθεσης και των εμπλεκομένων στην διαδικασία του κληροδοτήματος Ι.Γκαύρου, με στοιχεία και αναφορές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή τους.

 Προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο για την Ανάδειξη των Βερβένων, σας χαιρετούμε με μια ιστορική φράση : 

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται 
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Ανδρέας Κάλβος 1792-1869

 Με Αδελφικούς χαιρετισμούς

Οι Βερβενιώτες

Διαβάστηκε 980 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.