V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 18:58

Γενική Συγχαρητήρια Επιστολή * Νίκος Ι. Λαγός

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Προς τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους

 

                                1.Γαλάνη  Βασίλειο

                                2.Γκαύρο Δημήτριο

                                3.Σίδερη  Κων/νο

                                4 Καρκούλη Νικόλαο

                                5.Πάπαλο Ιωάννη

                                6.Θεοδοσόπουλο Γεώργιο

                                7.Τυροβολά Παναγιώτη

 

 

 Αγαπητοί  φίλοι και πατριώτες,

Θέλω δημόσια να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές .

Είναι πράγματι –ανεξάρτητα από τις συγκυρίες –μια μεγάλη νίκη σε προσωπικό και τοπικό επίπεδο. Η εκλογική διαδικασία τελείωσε .Ο πρώτος στόχος  σας έχει επιτευχθεί .Αύριο αρχίζουν τα δύσκολα. Κανείς φαντάζομαι και σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν περιμένει να γίνουν από εσάς όλα όσα δεν έγιναν ή όφειλαν να έχουν γίνει .Παρόλα αυτά υπάρχει πεδίο για δράση .Αρκεί να υπάρξει συντονισμός και κατάλληλη ενεργοποίηση ανθρώπων και μηχανισμών. Ήδη από την επομένη έχουν αρχίσει να λέγονται πολλά και από πολλούς .Κλείστε τα αυτιά σας .Η πορεία του καθένα στην διάρκεια του χρονικού ορίου μέχρι τις επόμενες εκλογές θα εκτιμηθεί στο τέλος της περιόδου.

Οι πολίτες που σας ψήφισαν έκαναν την επιλογή τους στα πρόσωπα σας για να δούν κάτι το διαφορετικό από τους προηγούμενους δημοτικούς άρχοντες .Καλή επιτυχία.

Ναύπλιο 18.11.2010

Νίκος  Ι. Λαγός

Διαβάστηκε 687 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.