V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 22:07

Επιστολή προς Φορείς για Αποκατασταση Σχολείου Βερβένων

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρακαλώ για τη δημοσίευση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των τοπικών κυρίως φορέων.
Θα παρακαλούσα όσους θέλουν να βοηθήσουν κυρίως με επιστολές δημοσιεύσεις κ.τ.λ μήπως και μπορέσουμε και κάνουμε κάτι.
 
 
Νικόλαος Λαγός
Ταχ.Δ/νση Β.Χάλη 4
21100 Ναύπλιο                                                         Βέρβενα 15/6/2009
 
Τηλ               6977703770                                              

ΠΡΟΣ Κον Πρόεδρο Δημοτικού Διαμερίσματος Βερβένων -

            Κ.κ. Συμβούλους Δημ. Διαμερίσματος   Βερβένων
 
    Κοιν Κον Δ/ντή Δημοτικού Σχολείου Βερβένων
 
                          
 
                   Κύριε Πρόεδρε,
 Αισθάνομαι την ανάγκη να σας υπενθυμίσω και γραπτώς την κατάσταση που έχει περιέλθει το Δημοτικό Σχολείο Βερβένων (ορεινά Βέρβενα).Τοίχος γκρεμισμένος και στέγη σε τμήμα του σχολείο ετοιμόρροπη. Αυτά τα γνωρίζεται καλύτερα από τον καθένα μας .Τι θα γίνει .Δεν μπορούμε να τα επισκευάσουμε με κάποιο τρόπο? Ανησυχώ γιατί βλέπω μια κατάσταση εντελώς απαράδεκτη. Αύριο να ξέρεται θα σας αναζητηθούν και ευθύνες .Τι κάνατε ,που είναι οι διαμαρτυρίες σας .Που είναι οι αναφορές σας ?
 
Απευθυνόμενος και στον Κύριο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου θα έλεγα ότι το σχολείο πράγματι δεν λειτουργεί αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Δεν μπορούν να βρεθούν λίγα έστω χρήματα ,από τη σχολική επιτροπή στην ανάγκη ,για να γίνει μια αποκατάσταση. Είναι ντροπή μας .Θα πέσει το κτίριο σε λίγο και κανείς δεν θα έχει ευθύνη?
 
  Κύριε Πρόεδρε,
Τελειώνοντας θα πρότεινα να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για το θέμα αυτό και εάν δεν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τότε να ζητήσουμε με έγγραφο του Τοπικού Συμβουλίου την χορήγηση αδείας από το Δήμο και την Νομαρχία για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες επισκευές με δικά μας έξοδα συνεισφέροντας ο καθένας από το υστέρημα του και πάντα προαιρετικά .
Φιλικά
Νίκος Λαγός

Διαβάστηκε 840 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Δημαρχος των Βερβενιωτών! Το Βήμα σου! »

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.