V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010 23:01

Σχόλια για το Vervena.Net - 20-5-2010 Νίκος Ι. Λαγός

Γράφτηκε από ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την ευκαιρία της δημιουργίας του διαδικτυακού τόπου με την επωνυμία ή τα χαρακτηριστικά ΒΕΡΒΕΝΑ.ΝΕΤ  θα ήθελα να στείλω γραπτά μερικές σκέψεις μου για τα γραφόμενα από τους Βερβενιώτες που παίρνουν μέρος και γράφοντας επιδιώκουν την ενημέρωση στοχεύοντας σε ότι καλύτερο για το χωριό μας ( προβολή, ενημέρωση ,ενεργοποίηση  συλλόγων και μεμονωμένων ατόμων ,κατάθεση προτάσεων ,προβολή δραστηριοτήτων κ.τ.λ.).

Θεωρώ ότι θα πρέπει η έκφραση των απόψεων για να συμβάλει ουσιαστικά στην οποιαδήποτε ανάδειξη προβλημάτων ή στην οποιαδήποτε κατεύθυνση αναζήτησης λύσεων θα πρέπει να γίνεται με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο και κυρίως θα πρέπει οι διάφοροι φορείς να τοποθετούνται παίρνοντας θέση πάνω σε όλα τα προβλήματα ή τουλάχιστον ο καθένας στον τομέα του (π.χ. ο σύλλογος για τα πολιτιστικά ,ο αθλητικός για τα αθλητικά, το Τοπικό Συμβούλιο  για τα δικά του κ.τ.λ.)

 Πέρα όμως από τους φορείς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται τόσο στο Άστρος όσο και Βέρβενα πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να συμβάλει με τις απόψεις του σε διάφορα θέματα ειδικού ή γενικού ενδιαφέροντος. Θα πρέπει όμως –για ευνόητους λόγους – η οποιαδήποτε κατάθεση γραπτού λόγου ο οποίος θα προβάλλεται μέσω του site να τελειώνει με την υπογραφή του συντάκτη –με ότι αυτό συνεπάγεται-.


Η έκφραση οι "Βερβενιώτες" δεν ξέρω αν και κατά πόσον μπορεί να χρησιμοποιείται κάτω από ένα γραπτό το οποίο μπορεί ενδεχομένως να μην εκφράζει όλους τους Βερβενιώτες.


Μπορούμε να αρχίσουμε με διάφορες θεματικές ενότητες (π.χ. πολιτιστικά ,δραστηριότητες το καλοκαίρι-οργάνωση πανηγυριών –έργα που θα πρέπει να προταθούν στο Δήμο για να εκτελεστούν κ.τ.λ.)με την προϋπόθεση ότι οι φορείς θα συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή .


Από την σημερινή μου επιστολή –η οποία είναι και η πρώτη στο site σας –σας δηλώνω ότι θα συμμετέχω όσο μπορώ σε ένα διάλογο που θα έχει και την συμμετοχή των φορέων που προανέφερα. Έτσι θα πρότεινα στους συλλόγους κυρίως να «βγουν» στην ηλεκτρονική ενημέρωση παρουσιάζοντας τα Διοικητικά τους Συμβούλια ,το καταστατικό τους ,τα μέλη τους ,τη δραστηριότητα τους ,τα οικονομικά τους και ότι άλλο θεωρούν ανακοινώσιμο.


Επειδή όμως το site δεν είναι συλλογικό ,θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να διευκρινιστεί με σαφή τρόπο το διαδικαστικό και λειτουργικό μέρος που αφορά τέτοιου είδους δραστηριότητες. Οι Σύλλογοι θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους .

Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να περάσουμε στην Ηλεκτρονική πλέον ενημέρωση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


   20-5-2010

Νίκος Ι. Λαγός

Διαβάστηκε 896 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κληροδότημα Γκαύρου - 21.5.2010 Νίκος Ι. Λαγός

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.