V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 21:39

Συζήτηση για το Αιολικό πάρκο στα Κούκουρα" * Κάλεσμα Προέδρου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Αναβλήθηκε η συζήτηση για αιολικό πάρκο στα Κούκουρα

12 Σεπ 2011

Κατά πλειοψηφία απόφαση έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου πριν λίγα λεπτά σχετικά με την γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο "Αιολικός Σταθμός Παραγωγής ενέργειας ισχύος 15,3 MW στη θέση "Κούκουρα" του δήμου Βόρειας Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας.

Το θέμα αναβλήθηκε για μία ακόμα φορά, μετά από πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, ώστε οι επενδυτές να πάνε στην περιοχή και να μιλήσουν με τους κατοίκους των Βερβένων ώστε να τους ενημερώσουν με ακρίβεια για το πού θα εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες. Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες και οι κάτοικοι ζητούν να μην εγκατασταθούν 15 ανεμογεννήτριες αλλά πολύ λιγότερες. Αντιδράσεις υπάρχουν και από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, ενώ στη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ο εκπρόσωπος της εταιρείας σημείωσε πως τώρα που έφτασε το θέμα στο στάδιο της αδειοδότησης υπάρχουν αντιδράσεις, ενώ μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία τέτοια κίνηση και ζήτησε με τη σειρά του από το Περιφερειακό Συμβούλιο να τους υποδείξει τι τέλος πάντων να πράξουν, αφού αυτοί δεν μπορούν να αλλάξουν τη μελέτη. Αρνητική στη δημιουργία γενικότερα αιολικών πάρκων είναι η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, ενώ ο κ. Δράκος σημείωσε πως θα ταχθούν με την άποψη των κατοίκων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τ.Ε.

( Από Arcadiaportal.gr)

 

Εκτακτο Κάλεσμα στο Σχολείο Βερβένων από τον Πρόεδρο για το Αιολικό Παρκο!

Εκτακτο Κάλεσμα στο Σχολείο Βερβένων από τον Πρόεδρο για το Αιολικό Παρκο!

Εν τω μεταξύ σε εκτακτο κάλεσμα μέσω μηνυμάτων κειμένου σε κινητά (sms), ο Πρόεδρος του Τ.Σ Βερβένων Νίκος Καρκούλης σήμερα ξημερώματα την 00:21 π.μ απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

"ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30 ΜΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ"

 

 

 

Αυτό το Τοπίο ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ  ΔΟΥΜΕ!Αυτό το Τοπίο ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ  ΔΟΥΜΕ!

Αυτό το Τοπίο ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ  ΔΟΥΜΕ! 

 

 

Διαβάστηκε 2315 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.