V-NEWS
Απεγκλωβισμός Βερβενιωτών εξ'αιτίας χιονοπτωσης: Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από τις 31 Ιανουαρίου όπου έπεσαν τα πρώτα Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με Οι σταυροί προτίμησης στην Αρκαδία: Οι σταυροί προτίμησεις και οι Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται στην Aναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας: Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στα 38 από Αποτελέσματα Εκλογών, Οι Βουλευτές Αρκαδίας: Βουλευτές που μέχρι στιγμής εκλέγονται: Από Ν.Δ.- Μία Εδρα σε Αρκαδία Λυκουρέντζος
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010 12:33

Υποψηφιος Δήμαρχος, Μανώλης Σκάντζος:"Δημοτική εξουσία..και δημότες."

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Μανώλης Σκάντζος σε ανάρτηση του κάτωθι μυνήματος μας στον ιστότοπο μας και στο  Facebook.

"Βερβενιώτες Κυνουριάτες Αρκάδες Οι Βερβενιώτες ήθελαν, θέλουν και θα ήθελαν από τον νυν και τον οποιο μέλλοντα Δήμαρχο τους να επιλύει τα προβλήματα του τόπους τους και στην χειρότερη των περιπτώσεων να απαντά τουλάχιστον στις επιστολές τους και να ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις εκκλήσεις τους!

Οι Βερβενιώτες!

Υ.Γ. http://www.vervena.net/index.php?op...tion=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=37&lang=el
 "

δημοσίευσε την κάτωθι απάντηση:ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ (15 Σεπτεμβρίου στις 11:03 π.μ)

 Manolis Skantzos Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω όλους τους νέους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα, να επιλέξουν το συνδυασμό που τους εκφράζει και να ασχοληθούν ενεργά. Άλλωστε είναι κοινώς γνωστό ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις ένα σύστημα είναι να το προσπαθήσεις εκ των έσω. ...
Δημοτική εξουσία στη Βόρεια Κυνουρία και δημότες μπορούν και αξίζει να συμπορευτούν σε νέους δρόμους.

 
EΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Η απάντησή σας: Θα παρευρεθώ · Κοινοποίηση · Δημόσια εκδήλωση
Ώρα
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου · 12:00 μ.μ. - 1:00 μ.μ.

Τοποθεσία ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Δημιουργήθηκε από

Περισσότερες πληροφορίες ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.
 
 
(Σημείωση από Vervena.Net: Ευχαριστούμε τον υποψήφιο Δήμαρχο γιά την αμεσότητα της απάντησης και του ευχόμαστε καλή πορεία και επιτυχία στο έργο του.)

 

 

Διαβάστηκε 3504 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 22:14

Προσθήκη σχολίου

Σχόλια είναι ελεύθερος να δημοσιεύσει ο καθένας. Τα Vervena.Net δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, αλλά διατηρούν το δικαίωμα της δημοσίευσής τους κατά βούληση.Σημείωση: Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις αποκλειστικά των συντακτών τους και μόνο.Μπορείτε να καταγγείλετε ανάρμοστο ή προσβλητικό για εσάς σχόλιο πατώντας "Αναφορά". Στα εγγεγραμμένα μέλη δεν ζητάμε να γράφετε κωδικούς αντισπαμ.
Τα πεδία με (*) αστερι είναι υποχρεωτικά. Το ΟΝΟΜΑ θα είναι το μόνο που θα κοινοποιείται δημόσια μαζί με το σχόλιό σας. Ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή σας!

Please publish modules in offcanvas position.