Ποιός Αρθρογραφεί;

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γιά να αρθρογραφείτε στα Vervena.net πρέπει απαραίτητα να έχουμε τα πλήρη στοιχεία σας ή να είστε θαυμαστής και φίλος μας στο Facebook. Αρθρογράφος στα Βέρβενα.Νετ
Αφού γίνει η εξακρίβωση των στοιχείων σας τότε μπορείτε να γίνετε Αρθρογράφος με τα στοιχεία Εγγραφής σας!
Η Λειτουργία όμως αυτή προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στα απλά Μέλη.
Μπορείτε παρ' όλα αυτά να στέλενετε το υλικό σας μέσω φόρμας Επικοινωνίας και αν είναι Φωτογραφικό ή Video μέσω Email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης τα ΜΕΛΗ με δικαίωμα αρθρογράφησης του VERVENA.NET μπορούν να στέλνουν το αρθρο τους από τον ειδικό σύνδεσμο στο "Μενού  Μελών" που εμφανίζεται  όταν συνδεθούν. ( Αν Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην αποστολή Αρθρων ή όπου αλλού επικοινωνήστε μαζί μας! )
 

Σημείωση: Τα αρθρα εκφράζουν τις αποψεις και είναι ευθύνη των δημιουργών τους και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ότι εκφράζουν την επίσημη απόψη του Vervena.Net.

Η επίσημη απόψη του Vervena.Net εκφράζεται μόνο από τους αρθρογραφους με το ονομα Verveniotes ή Verveniotis ή Βερβενιώτης ή  Βερβενιώτες.

Ολα τα άρθρα που αποστέλλονται προς αναρτηση πρέπει να πληρούν τους όρους και τις προυποθέσεις όπως αναγράφονται στον παρόν ιστότοπο.

Αρθρα που πληρούν τους όρους και τις προυποθέσεις αλλά με αποκλίσεις, δημοσιεύονται ή όχι αυτούσια ή με περικοπές κατά την κρίση του Vervena.Net, πάντα με την ευθύνη του συντάκτη-αποστολέα με σχετική επισήμανση.


Μ' Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Οι Βερβενιώτες