Δελτια Τυπου

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ευχαριστήριο του  T/Σ ΒερβένωνΕυχαριστηριο του Ν.Καρκούλη εκ μέρους του Τ.Σ Βερβένων μετά την απόφαση για αναστολή της εκτέλεσης των σχολικών περιφερειών

Το τοπικό συμβούλιο Βερβένων αφού συνεδρίασε εκτάκτως μετά την απόφαση για αναστολή της εκτέλεσης των σχολικών περιφερειών νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια .

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας  κ. Μανώλη Σκαντζό και το δημοτικό συμβούλιο, όλους τους γονείς και κηδεμόνες καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Άστρους και Βερβένων, τους δικηγόρους Βερβενιώτες Παναγιώτη Γαλάνη, Παναγιώτη  Τυροβολά ,Αντώνη Οικονόμου, την δικηγόρο κ Παναγιώτα Δαμούλαρη, για την αμισθί βοήθεια και προσφορά τους, τα τοπικά συμβούλια Κουτρούφων, Ξηροπηγάδου και Άστρους  και όλους όσους μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ Φώτη Γκέσουρα καθώς και τον αναπληρωτή Διευθυντή της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελ/σου κ Δημήτρη Σίδερη, που με την  καλή διάθεση που έδειξαν  βγήκε ένα θετικό αποτέλεσμα .

Ξεκαθαρίζουμε ότι όλες οι κινητοποιήσεις  έγιναν  με ένα και μοναδικό στόχο, την καλύτερη εκπαίδευση και το καλό των παιδιών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΟΥΛΗΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Αναστολή των αλλαγών στις σχολικές περιφέρειες της Β. Κυνουρίας

Αναστολή πήρε η απόφαση του ορισμού σχολικών περιφερειών στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα, ύστερα από συνάντηση σήμερα το πρωί, στην Τρίπολη, με εκπροσώπους  του Δήμου  των  τοπικών συμβουλίων  Βερβένων, Κουτρούφων ,  Ξηροπηγάδου , των συλλόγων γονέων  Βερβένων  και  Άστρους με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας Φώτη Γκέσουρα, συμφωνήθηκε να ανασταλεί η απόφαση για  ένα έτος, για να ετοιμάσει   ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τις δικές του προτάσεις για τον ορισμό των σχολικών περιφερειών.

Άς ελπίσουμε  ότι όλα θα πάνε καλά και το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο για όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Για το Τ/Σ Βερβένων

Ο

Πρόεδρος

Ν Καρκούλης

 

  1. ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΣΤΡΟΥΣ ΒΕΡΒΕΝΩΝ: " κοινο ψηφισμα των συλλογων γονεων και κηδεμονων δημοτικων σχολειων Αστρους και Βερβενων 1ου 2/θέσιου νηπιαγωγειου Aστρους και νηπιαγωγειου Bερβενων"
  2. Ψήφισμα των Συλλόγων Γονέων Βερβένων στην πρόταση Eμπαιγμό του κ.Μισθού - Νέα Συνέλευση την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
  3. Eκτακτη Γενική Συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ.Σχολείου Βερβένων την Τετάρτη 30-5-2012 - Αποχή των μαθητών από τα μαθήματα.
  4. "Ζητώ την εμπιστοσύνη σας!" * Βασίλης Κοντοζαμάνης
  5. " Είμαστε εδώ.. σας κοιτάζουμε κατευθείαν στα μάτια και σας απευθύνουμε τον Ξάστερο Λόγο μας" * Τομάρας Πέτρος Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ
  6. "Η αυτοδυναμία είναι ευθύνη της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Ελληνα" * Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος
  7. Συνέντευξη τύπου Βασίλη Κοντοζαμάνη-Απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών μέσω διαδικτύου.
  8. O κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, μίλησε σήμερα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
  9. Την Κυριακή 29.4.2012 φορείς, σύλλογοι και ενεργοί πολίτες έδωσαν δυναμικό παρόν για να «λάμψει» ο Μουστός
  10. Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Αρκαδία του ΠΑΣΟΚ