Προπονητής ο Δημάκης – Κληρωση κυπέλλου
11 Αυγούστου, 2011
Επιστολή Προεδρου Ν.Καρκούλη: “Aπάντηση για δημαρχειο”
22 Αυγούστου, 2011Μνημόσυνο γιά τον Ιωάννη Δ.Γκαύρο.
O μορφωτικός σύλλογος Βερβένων "ΚΝΑΚΕΑΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ" και το Tοπικό Συμβούλιο Βερβένων τέλεσαν μνημοσυνο στον ιερό ναό τιμίου Προδρόμου στα Βέρβενα την 14ην Αυγούστου υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του μεγάλου ευεργέτη των Βερβένων Ιωάννη Δ Γκαύρου.
Στιγμιότυπο από την επιμνημόσυνη δέηση. Διακρίνονται εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και Βερβενιώτες.
Με αφορμή το μνημόσυνο για τον μεγάλο ευεργέτη, τα Vervena.Net προτείνουν την ΑΜΕΣΗ κατασκευή ΠΡΟΤΟΜΗΣ εις μνήμη του και για το σκοπό αυτό διαθέτουν σαν θεμέλιο λίθο 200 Ευρώ στο ταμείο που θα φτιαχτεί γιά την υλοποίηση της πρότασης.
Τα χρήματα προέρχονται από τις εισφορές των Βερβενιωτών υπερ της ιστοσελίδας μας!
Πιστεύουμε ότι είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του ευεργέτη μας που επιβάλλεται να υλοποιήσουμε.
Μην ξεχνάμε οτι εκκρεμεί η υλοποίηση της τελευταίας του επιθυμίας γιά την κατασκευή του σχολείου.
Με την ευκαιρία αυτή, θα εκφράσουμε -και εμείς την γνώμη μας όσον αφορά την διάθεση του κληροδοτήματος, τώρα που έχουν πλέον τα χρήματα περιέλθει στην κατοχή μας και δεν υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας τους.
Πιστεύουμε ότι έπρεπε η διάθεση των χρημάτων να γίνει στο χωριό μας, τα Βερβενα, και να χρησιμοποιηθούν γιά την ανάδειξη και "ξαναζωντάνεμα" του χωρίου μας, έστω και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αν έχουμε κίνητρα τότε το χωριό μας θα είναι ζωντανό, αν το αφήσουμε στην τύχη του τότε κανένας δεν θα έχει πιά λόγο να το επισκέπτεται.
Γι αυτό και γίνεται και αυτή η προσπάθεια μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Γιά να δείξουμε το μεγαλείο του χωριού μας και την ένδοξη ιστορία και την μοναδική ομορφιά του.
Ναι όλοι ζούμε και έχουμε τις ζωές μας αλλού – όπως έχει διατυπωθεί από κάποιους από εμάς – αλλά το χωριό μας είναι το παρελθόν και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ και αυτό πρέπει να θυμίζει σε ΕΜΑΣ και ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΩΝ ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να έχουμε και ΜΕΛΛΟΝ.
"Ανθρωπος που δεν γνωρίζει την ΙΣΤΟΡΙΑ του και το παρελθόν του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ"
Δεν ΤΙΜΟΥΜΕ απλά την Κληρονομιά μας αλλά Χτίζουμε ένα Περήφανο Μέλλον γιά τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΟΙ ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΕΣ