HOT NEWS
Ξενάγηση στα Βέρβενα:   Εκλογές Ιουνίου 2012.Αποτελέσματα Αρκαδίας. Αποτελέσματα: Αναγνώστη,δες Εκλογές Ιουνίου 2012, Ζωντανά στα Βέρβενα. Τα αποτελέσματα λεπτό προς λεπτό "Κάλεσμα Παρασκευή 1 Ιουνίου:   Σας καλούμε αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου  στο δημοτικό σχολείο Βερβένων Ψηφισμα Διαμαρτυριας Των :   ΨΗΦΙΣΜΑ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΒΕΝΩΝ Σε έκτακτη Ιερό της Αρτέμιδος Λυκοάτιδας εντόπισαν:   Το ιερό της Αρτέμιδος Λυκοάτιδας, το μοναδικό γνωστό ιερό στην Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε:   Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε Kάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο και Αργολίδα Εξιχνιάστηκε "Ο βοσκός και ο Σύμβουλος": Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά "Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων: Όλοκληρώθηκε η αδιάκοπη μετάδοση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά τις πρώτες Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει:   Στις τρεις το μεσημέρι παίρνει τη διερευνητική εντολή ο Α.Σαμαράς Στη Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια: Αναλυτικά οι Σταυροί στην Βόρεια Κυνουρία - Ευχρηστος Πίνακας με
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 07:24

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ * ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010

Γράφτηκε από τον

* Η Ομάδα Υλοποίησης, Στήριξης και Ανάπτυξης του Βέρβενα.Νετ σας εύχεται και αυτές τις γιορτές, «το Φως της Ελπίδας και της Αγάπης με τη Γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές όλων μας!» - Vervena.Net * "Ενας Τόπος - Μιά Ιστορία" * Οι Βερβενιώτες

* Η Ομάδα Υλοποίησης, Στήριξης και Ανάπτυξης του Βέρβενα.Νετ σας εύχεται και αυτές τις γιορτές, «το Φως της Ελπίδας και της Αγάπης με τη Γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές όλων μας!» - Vervena.Net * "Ενας Τόπος - Μιά Ιστορία" * Οι Βερβενιώτες

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 21:07

Ποιοί Είμαστε

Γράφτηκε από

Γρήγορα...
Είμαστε Βερβενιώτες ντόπιοι και ξενιτεμένοι!
Η κοινή Aγάπη μας και η Nοσταλγία γιά το Χωριό μας, μας όπλισε δύναμη, με κουράγιο, υπομονή και επιμονή.
Στοxός μας να Συλλέξουμε, να Οργανώσουμε και να Παρουσιάσουμε ότι έχει σχέση με το χωριό μας - ΤΑ ΒΕΡΒΕΝΑ - εμπλουτίζοντας με υλικό συνεχώς αυτόν τον ιστότοπο τον vervena.net
Αν μη τι άλλο, θα αφήσουμε μιά παρακαταθήκη στην νέα γενιά γιά να μάθει τις ρίζες της και στην παλιά γενιά να αναπολεί με νοσταλγία.
Αν θέλεις και εσύ  να συμβάλεις σε αυτήν την προσπάθεια, αν θέλεις να γίνεις ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ γιά την Ανάδειξη των Βερβένων τότε  

Γράψου Μέλος ΤΩΡΑ!   και στείλτε τη δική σου θύμιση και ιστορία, μ' ένα Αρθρο σου ή μιά φωτογραφία.

Μαζί να γράψουμε του Χωριού μας την Ιστορία!

Δεν ΤΙΜΟΥΜΕ απλά την Κληρονομιά μας αλλά

Χτίζουμε ένα Περήφανο Μέλλον γιά τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Με Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Οι Βερβενιώτες

Υ.Γ: Ο Δικτυακός μας Τόπος VERVENA.NET δεν χρηματοδοτείται από πουθενά.

Τα λειτουργικά του έξοδα καλύπτονται εξ ιδίων πόρων και συνεισφορές πατριωτών και φίλων.

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 19:49

Οροι και Προϋποθέσεις

Γράφτηκε από

 

Προϋποθέσεις και Όροι Χρήσης

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Vervena.net ( .info, .org )

Σε αυτό το κείμενο που ακολουθεί, περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις επίσκεψης, και οι όροι δημοσίευσης άρθρων στο δικτυακό μας τόπο, οι νομικοί όροι, που σχετίζονται με τα παραπάνω, και που προβλέπουν οι ρυθμίσεις της Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας.
Ο επισκέπτης – συντάκτης των άρθρων - χρήστης των σελίδων του δικτυακού μας τόπου, αφού διαβάσει το κείμενο που ακολουθεί, και αποδεχθεί τους όρους χρήσης, που είναι υποχρεωτικοί για όλους τους επισκέπτες – συντάκτες των άρθρων - χρήστες, μπορεί να επισκεφθεί ή να δημοσιεύσει τα άρθρα του στο δικτυακό αυτό τόπο.
I. ΓΕΝΙΚΑ
Ο δικτυακός τόπος Vervena.net διαθέτει για τους επισκέπτες του, ένα ευρύτατο πακέτο υπηρεσιών, σελίδων, επιλογών, κλπ. Στις σελίδες του πιθανόν να περιλαμβάνονται και διαφημίσεις για κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες.
Ο δικτυακός μας τόπος, διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει και νέες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να κάνει χρήση των σελίδων του. Δεν ευθύνεται όμως, για οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, θα έχει ο επισκέπτης – χρήστης από τρίτους ή από εσφαλμένη χρήση π.χ internet.

 

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2010 14:12

Υπό Ενημέρωση / Κατασκευή

Γράφτηκε απόΥπό Ενημέρωση / Κατασκευή.

Ελπίζουμε σε λίγες ημέρες να είμαστε πλήρως κοντά σας!

Vervena.NetΤρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009 19:12

Κοινωνική Προσφορά

Γράφτηκε από

Κοινωνικη Προσφορα του Ιστότοπού μας.
Θέλοντας να συμβάλλουμε στην διάδοση της Ιστορίας και του Τόπου μας, βάζοντας και εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούν ελεύθερα να δημοσιεύουν άρθρα τους στον ιστότοπό μας : Σωματεία, Σύλλογοι, ιδρύματα και Ιδιώτες κ.α, αρκεί να πληρούν τους "Ορους και τις Προϋποθέσεις γιά Δημοσίευση".

Μ' Εκτίμηση

Οι Βερβενιώτες

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 12:12

Ξενάγηση στα Βέρβενα

Γράφτηκε από τον

 

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 20:44

Αφιξη Σίδερη-Μπουτσικάκη Βασιλικής από Τορόντο

Γράφτηκε από τον

Αφίχθη η Βασιλική Σίδερη-Μπουτσικάκη από το Τορόντο

Ευχόμαστε καλή παραμονή. 

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 20:42

Άφιξη Σταμάτη Η. Γαλάνη από Σικάγο

Γράφτηκε από τον

Ο Σταμάτης Γαλάνης του Ηλία αφίχθη από Σικάγο μετά της συζύγου και κόρης του.

Ευχόμαστε καλή παραμονή. 

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 00:00

"Αφιέρωμα στον Δωρητή: Κώστα Τακλή, 1934-2010" * Πρόεδρος Τ.Σ Βερβένων

Γράφτηκε από τον

Αφιέρωμα στον Κώστα Τακλή

Κώστας Τακλής * Δωρητής των Γλυπτων του Κ.Γκαύρου

 Γεννήθηκε στα Βέρβενα το 1934 και μεγάλωσε στο Άστρος  όπου τελείωσε το δημοτικό σχολείο και το ίστορικό γυμνάσιο Άστρους  το 1953.

Υπηρέτησε 30 χρόνια στο υπουργείο γεωργίας αλλά και σε διάφορα συνεργεία αναδασμού σε διάφορα μέρη της  Ελλάδας.

Το 1985 παντρεύτηκε την τρισεύγενη (Σωσώ) Τσακίρη με την οποίαν έζησαν ως αγαπημένο ζευγάρι μέχρι το τέλος της ζωής του .

Ο Κώστας Τακλής ήταν πάντοτε ένας αγαπητός ,ευχάριστος, εργατικός , ευσυνείδητος και κοινωνικός άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες για την μουσική την φυσιολατρία και την αγνή αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Βέρβενα αλλά και το Άστρος .

Στις 19 Αυγούστου 2010 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ‘Μεταξά’ από την επάρατη νόσο και η κηδεία και ταφή έγινε στο Άστρος.

Τελευταία του επιθυμία ήταν η δωρεά μιας αξιόλογης  συλλογής γλυπτών έργων λαικής τέχνης που είχε από τον θείο του Κων/νο  Γκαύρο  προς το κοινοτικό διαμέρισμα Βερβένων και συγκεκριμένα στο σύλλογο Κνακεάτης Άρτεμις που έγινε δεκτή με ευγνωμοσύνη από τους συνδημότες του οι οποίοι τον ανακηρύξαν δωρητή του αγαπημένου και ιστορικού χωριού τους .

Ως τοπικό συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά τον αείμνηστο Κώστα αλλά και την σύζυγο Σωσώ που εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία .

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ Κώστα

Για το Τ/Σ

Ο Πρόεδρος

Ν Καρκούλης

 

Το αφιέρωμα δημοσιεύεται με αφορμή την συμπληρώση 15 μηνών (19-8-2010) πό τον θανατό του.

Ευχόμαστε και από εδώ συλληπηρήρια στους δικούς του και ένα ευχαριστώ στον ίδιο γιά την προσφορά του.

Από σήμερα θα αναρτήσουμε μετρητή που θα μετρά από την ημέρα της ανακοίνωσης της Δωρεάς του (19-8-2010)  τον χρόνο μέχρι την Υλοποίηση Μουσείου ή χώρου έκθεσης λαογραφικών αντικειμένων και άλλου υλικού στα Βέρβενα.

Με αφορμή τη λήξη και της φετινής αγωνιστικής σε γνωστό εστιατόριο των Κάτω Βερβένων το Σάββατο 10/3 δείπνησαν οι παίκτες του Ηρακλή με την διοίκηση και τους προπονητές τους. Το πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας, στον 2ο όμιλο, έληξε γιά ακόμα μιά φορά με τον Ηρακλή να μένει στάσιμος. Παρότι κυρίως ψαροταβέρνα το κυρίως δείπνο ήταν κυνήγι. Δεν παρέλειψαν βέβαια και αυτοί που τίμησαν γαριδομακαρονάδα του εστιατορίου.

Σελίδα 1 από 33

Please publish modules in offcanvas position.